loading
Take part in the CNC revolution

Profesionalno tržište alatnih strojeva

Teximp Retro je Vaš profesionalni partner za premium korištene alatne strojeve. Mi Vam jamčimo fer omjer cijene i performansi. U sve obnovljene alatne strojeve ugrađujemo original rezervne dijelove i provodimo najvišu provjeru kvalitete.

Kupnja i preprodaja strojeva

Teximp Retro kupuje i ponovno plasira na tržište alatne strojeve od vlastitih kupaca i službenih europskih Haas zastupnika. Mi povezujemo kupca i prodavača. Dostupan nam je širok raspon korištenih alatnih strojeva.

Odgovornost i perfekcionizam

Teximp Retro učestalo nudi obnovljene alatne strojeve za plasirenje u zemlje jugoistočne Europe. Novo osnovana tvrtka Teximp Retro je u 100% vlasništvu Teximp SA (www.teximp.com) . Naše iskustvo više od 30 godina zalaže se za profesionalnost, odgovornost i perfekcionizam.

Teximp international

Mi smo međunarodna trgovačka tvrtka specijalizirana za prodaju i usluge vezane uz CNC alatne strojeve; tokarilice i obradni centri. Naša filozofija temelji se na načelu intenzivne podrške korisnika. Time se jamči dugoročno partnerstvo između Vas i nas, a karakterizira visoku razinu zadovoljstva s obje strane. Sve Vaše potrebe su u žarištu naših razmatranja.